Статии

Интервю с логопед Светлана Берова

svberova1Светлана Берова е логопед в Ресурсен център Стара Загора, обслужва общините Казанлък и Павел баня. На 32 години, семейна с едно дете – момче във втори клас. Любимите й занимания са свързани със семейството и с работата й. Обича да пътува, безцелно да се разхожда по оживени места. Почива си с книги и хубави филми, но за съжаление все по-рядко има време за такава почивка. Нейното лично представяне продължава така: 

Радват ме малките неща, обичам изненадите и подаръците от любимите ми хора. Благодарна съм на семейството ми! Съпругът ми ме подкрепя безусловно и ме търпи с честите пътувания и отдадеността ми към децата, с които работя. Аз съм това, което съм, именно защото съм подкрепяна жена, майка и дъщеря и знам цената на всичко това. В последната картичка, която синът ми подари, едно от нещата, които пишеше беше: "Мамо, гордея се с теб!” – това ми стига.

Много уроци, които получих, ме научиха, че лоялност и добрина се връщат с предателство и завист, но не съм загубила вяра в хората. Любимите ми същества и децата, с които работя и техните родители, ми го показват всекидневно.

Прочети още...
Free business joomla templates