Творчество, комуникация и независимост за деца

Munda Mundi е малко семейно производство, което започва работа само преди пет години, но вече се нарежда между любимите марки на специалистите, които работят с деца. Повече за света на Munda Mundi разказва Ирина-основател на бранда:

ирина

Здравейте! Аз съм Ирина - създателката на бранда Munda Mundi. Името Munda Mundi означава новороден чист свят-такава е идеята вложена в нашите играчки. Всяко дете е като платно. Възрастните просто помагат то да стане такова, каквото иска и може да бъде. И ние се стремим да допринесем за този невероятен процес. Всички наши играчки, образователни материали и мебели са насочени към развитието на творчество и независимост на детето. Ние сме малко семейно производство, което се стартира само преди пет години. За това време нашият асортимент нарасна до над 250 продукта, като повече от половината от тях са материали за логопеди, учители и ресурсни педагози.

Много от нашите идеи са родени в сътрудничество със специалисти от София, Варна и Бургас. По този начин нашата колекция за логопеди стана най-голямата и непрекъснато се попълва. Предлагаме различни игри за дихателна гимнастика, комплекти с пъзели за развитие на лексиката, разделени по теми (мебели, дрехи, плодове).

sistavene-na-izrechenie-po-modela-jpg-5-700x700 

Един от най-популярните големи сетове, с голямо разнообразие от възможности за дейности във вашия кабинет е   Конструктор на Изречения С негова помощ детето се научава да съставя изречения с различна дължина, да използва числителни, прилагателни, глаголи. Ние сме много щастливи, че само през 2023 г. този комплект беше включен в работата на стотици специалисти!В асортимента ни са застъпени и продукти за изучаване на букви и срички, играчки за автоматизиране на звукове, игрови комплекти за практикуване на предлози и насоки.

 

uchene-na-cvetove-pizel-diga-dirven-pizel-jpg-3-700x700Създадохме и голяма колекция за развитие на фината моторика. Най-продаван продукт от нея е мозайка Цвете. В една играчка получавате и пъзел, и материал за изучаване на цветове, за броене и фигури за сортиране по размери.

От 2023 г. ние започнахме да разработваме мебели и материали от масивно дърво. Вече можете да намерите при нас сензорна маса и готови комплекти с игри към нея. Няколко вида лабиринти с топчета за тренировка на баланс. Манипулативни дъски  за рисуване с две ръце. И гордостта ни - Светеща маса, която ще стане любимо място за занимания на всяко дете.

Винаги сме отворени за нестандартни и нови поръчки - можем да измислим, нарисуваме и проектираме това, от което имате нужда във вашата работа.

Munda Mundi с радост ще Ви очакват на своя щанд по време на Конференция "Приложна Логопедия" на 30-ти март 2024г.!

*спонсориран материал

 

 

 

 

Free business joomla templates