Кампания " Логопед с добро сърце"2024

banerПрез месец март 2024г.  Логопедия.БГ организира за шести път кампания за безплатни консултации с водещи специалисти логопеди: "Логопед с добро сърце".

 

През тази година кампанията се провежда под надслов „Провери за да знаеш!“ и се фокусира върху създаването на навици за регулярни консултации с логопед.


 

 

Важно е да напомним, че само така може пълноценно да бъде проследено езиково-говорното развитие на децата, както и да създадем една устойчива превенция на риска от изоставане в развитието на комуникативните умения.

 

Нашата цел е да осигурим достъп до консултация с изявени специалисти логопеди в цялата страна и да популяризираме работата на езиково-говорните терапевти. Логопедите, които се включват в кампанията работят изцяло на доброволен принцип- водени от любовта към всяко дете.

 

Кампанията ще завърши с връчването на вторите годишни награди „Логопед на годината“ на специална церемония на 30.03.2024г.

 

За родители

Искам да направя безплатна консултация с логопед за моето дете. Какво трябва да направя?

 За да си запазите час за безплатна консултация е необходимо да извършите следните стъпки:

  1. Отворете kauza.logopedia.bg
  2. От главното меню изберете „Логопеди“
  3. Напишете за кой град се интересувате в полето за търсене.
  4. Свържете се директно с избрания логопед 

 

Логопедия.БГ не носи отговорност за липса на свободен час при избрания от вас специалист! Имайте предвид, че броят часове е ограничен.

Free business joomla templates