Как най-лесно учат децата?

clever-book-logoКак най-лесно учат децата? Вероятно има много отговори на този въпрос, но ние в издателство „Клевър Бук“ вярваме, че най-ефективният и лесен начин е чрез игра. Нашата мисия е не просто да учим, а да стимулираме естествено заложените способности на всяко дете така, че то да ги развива и надгражда – с малка помощ от нас, възрастните, разбира се . Във всеки наш продукт влагаме много мисъл и внимание, като разчитаме както на наблюденията си върху деца, така и на съветите на професионалисти. И се радваме, когато това се оценява от децата и родителите.

 

Особено важна за нас е положителната обратна връзка от специалисти, работещи с деца – логопеди, учители, психолози. Ето кои са продуктите, които най-често се поръчват от тях:

Иновативни инструменти за улесняване на езиковото развитие: 

                                                "Разкажи ми история“

razkaji mi bg 3d 1

 Тези карти пъзел приканват децата да се впуснат в забавни приключения, разказвайки 10 истории от детското ежедневие. Всяка история се състои от 3 сцени, които децата трябва да открият, подредят и опишат. Ситуациите предразполагат към допълнителни дискусии с детето: А вие имате ли домашен любимец? Той прави ли бели? Разкажи ми някоя от тях! и т.н.

С подходящи насоки от специалист, картите „Разкажи ми история“ подпомагат развитието на експресивен език и умения за критично мислене по време на речевите сесии.

 

 

 

                                               „Играя и уча с буквите“

225008 b

 

 Образователните карти „Играя и уча с буквите“ са друг ресурс, който може да помогне за фонологичното осъзнаване и разпознаване на букви. С тях децата лесно развиват и затвърждават знанията си за буквите и тяхното печатно изписване. Включените допълнителни игри развиват буквено-звукови асоциации и фини двигателни умения, които са от съществено значение за развитието на речника и грамотността.

 

 

 

 

 

                                            “100 игри за света и буквите “

100-igri-za-sveta-i-bukvite

 

 „100 игри за света и буквите“ е цяло съкровище от забавни дейности, които подпомагат обогатяването на речниковия запас и развитието на когнитивните способности на децата. В тях има включени най-различни теми – от ежедневни предмети до природа и професии, а игрите, с които те са представени, допълнително развиват наблюдателността и съобразителността и стимулират езиковото развитие по време на терапевтичните сесии.

Илюстрациите са реализирани така, че върху тях да може да се добавят още допълнителни игри извън тази, която е описана с текст.

Ние от издателство „Клевър Бук“ разбираме значението на вашата мисия. Нашите продукти са създадени с много труд, любов и помощ от професионалисти. За нас е радост да подкрепим логопедите в тяхната мисия – да дадат възможност на децата да придобият нужните комуникативни умения, които ще им служат цял живот. Затова осигуряваме поредица от отстъпки и бонуси, които да направят работата ви по-лесна и ефективна – единственото, което трябва да направите, е да се регистрирате на сайта ни – cleverbook.net, като изберете опцията „преподавател“. Ще се радваме да подкрепим вашата мисия!

Издателство "Клевър Бук" ще представи своите продукти по време на Конференция "Приложна Логопедия" 2024. 

*спонсориран материал

Free business joomla templates