Кампания за безплатни консултации „ Логопед с добро сърце“ март 2022г.

kauza-group-headerПрез месец март 2022г. Логопедия.БГ организира за четвърта година кампания за безплатни консултации с водещи специалисти логопеди.

Времето на провеждане на кампанията за безплатни консултации с логопед не е избрано случайно.

 

 

През месец март отбелязваме Европейския ден на логопедичната терапия(6-ти март), който българските логопеди разпознават и като свой професионален празник. 

През тази година кампанията се провежда под надслов „Тук сме за да ви помогнем“ и се фокусира върху необходимостта да бъдат подкрепени семействата за трудностите, които срещат в изграждането на езикови и комуникативни умения при децата, в момент на ограничени социални контакти и подобряване на разбирането за важността на логопедичната терапия в периода на ранното детство.

Нашата цел е да осигурим достъп до консултация с изявени специалисти логопеди в цялата страна и да популяризираме работата на езиково-говорните терапевти. Логопедите, които се включват в кампанията работят изцяло на доброволен принцип- водени от любовта към всяко дете.

Ново в кампанията е възможността и за онлайн консултации.

Повече информация за специалистите, които участват през 2022г. и локацията на кабинетите можете да откриете на сайта kauza.logopedia.bg

Free business joomla templates