Кампания за безплатни логопедични прегледи "Логопед с добро сърце" 2020г.

logopediabg-kauza-fbОт втори до осми март 2020г. Логопедия.БГ (www.logopedia.bg) организира за трета поредна година кампания за безплатни консултации с водещи специалисти логопеди.

През тази година кампанията се фокусира върху необходимостта от ранно откриване на нарушенията и навременното започване на логопедична терапия. Ранната логопедична интервенция намалява времето необходимо за коригиране на нарушенията и позволява по-мек, холистичен подход към нарушенията в детското развитие.

Нашата цел е да осигурим достъп до консултация с изявени специалисти логопеди в цялата страна и да популяризираме работата на езиково-говорните терапевти. Логопедите, които се включват в кампанията работят изцяло на доброволен принцип водени от любовта към всяко дете.

 

Наш основен партньор за 2020г. е Сдружение частно практикуващи логопеди, с чиято подкрепа успяваме да разширим обхвата на кампанията като гарантираме, че членовете на Сдружението имат легална частна практика.

 

Нашата история

Логопедия.БГ е създадена като пространство за проверена и научно обоснована информация за логопеди и родители през 2010 година. В тази платформа можете да откриете новини и интересни проучвания от света на логопедията, контакти на логопеди в цялата страна и библиотека с безплатни материали за работа.

От 2018г. организираме кампании за безплатни логопедични консултации. В първата кампания се включиха 44 логопеда от 17 града.

Кампанията се радва на изключителен интерес от страна на родителите и показа ясно колко ограничени са българските деца по отношение на достъпа си до квалифицирана логопедична помощ.

Второто издание на кампанията се проведе под наслов „Логопед с добро сърце" и се проведе в периода 4-10 март 2019г. Участваха 72 логопеда от 48 града. Кампанията беше отразена в редица медии като БНТ, програма Хоризонт, радио София, Новите родители и подкрепена от Академия за родители.

Кампания 2020г. "Фокус върху ранната интервенция"

Повече информация за специалистите, които участват през 2020г. и локацията на кабинетите можете да откриете на сайта kauza.logopedia.bg

За логопеди

Искам да участвам! Как да се включа?

За да се включите в кампанията е необходимо:

Да се регистрирате като специалист на сайта kauza.logopedia.bg

От главното меню изберете „регистрация" и попълнете формата.

Уверете се, че данните ви са попълнени коректно преди да я изпратите.

Вашият профил ще бъде одобрен от администратор.

Всеки логопед/терапевтична практика самостоятелно определя колко часа ще отдели за безплатни консултации.

Родителите ще се свържат директно с вас.

За родители

Искам да направя безплатна консултация с логопед за моето дете. Какво трябва да направя?

За да си запазите час за безплатна консултация е необходимо да извършите следните стъпки:

Отворете kauza.logopedia.bg

От главното меню изберете „Логопеди"

Напишете за кой град се интересувате в полето за търсене.

Вижте профилите на специалистите и изберете при кого желаете да си запазите час за консултация.

Свържете се с логопеда и съобразно неговите свободни часове запазете своя час.

Моля, имайте предвид, че кампанията за безплатни консултации се осъществява на доброволен принцип. Всеки логопед сам определя кога в рамките на кампанията ще направи безплатни консултации и колко часа ще отдели за това.

Предварителното запазване на час е задължително!

Моля, не пречете на работния процес на логопедите.

Не отивайте в кабинета на логопед без запазен час и предварителна уговорка!

Логопедия.БГ е организатор на кампанията за безплатни консултации с логопед. Организаторите не носят отговорност за записани, но не присъствали пациенти и/или консултации, които не са били проведени. Всички действия необходими за осъществяването на безплатна консултация следва да се извършат между логопеда и родителите без намесата на организатор от сайта.

Free business joomla templates