Ново сдружение на българските логопеди

p2В началото на месец септември тази година е учредено ново сдружение на частно практикуващите логопеди. Учредители на новата организация са Нина Йорданова, гл.ас.д-р.Елена Бояджиева Делева и Ива Александрова.   

Повече за целите и мисията на организацията можете да научите от представянето им тук: 

Сдружението е създадено с мисията да обедини частно практикуващите логопеди за по-добра комункация в общността и с пациентите в името на високи професионални стандарти.

Една от основните цели е обединяване на усилията в името на подобряване на качеството на предлаганите услуги и подпомагане на легалната частна практика. Целите и планираните задачи бяха представени официално на 02.09.2019 г. Ако проявявате интерес към събитието и последвалата дискусия, може да ги изгледате на запис, като последвате този линк:

https://webinaria.bg/watch/watch2.php?meetingId=9198f1d3c1e71551a2a391b1d10373107c81eaea-1567441360247&fbclid=IwAR3B6TH2o0ZBoHQBmPzyS8In5_rSr6dr-uW6Prh_y-U9zZtjRAGykRga05k

 

 

Ако вярвате, че обединените ни усилия, споделеният опит и общият стремеж да повишим авторитета ни като специалисти пред обществото ще спомогнат за развитие на професията и Вашият личен потенциал и практика, Ви каним да се присъедините към Сдружението.

Можете да подадете заявка, като използвате следната форма:

 https://docs.google.com/forms/d/1CaeUiwynbrVnz3DSfSzX0BP7EJNpu5M_9zjrmGoY6E/edit 

Заявките ще бъдат обработени по реда на подаването им в двуседмичен срок.

Обръщаме Ви внимание, че сте добре дошъл да станете асоцииран член, в случай че все още не отговаряте на критериите за приемане като редовен член.

Редовни членове на Сдружението могат да бъдат български граждани, физически лица – дипломирани логопеди, които отговарят на следните условия:

- имат завършено висше образование със степен  бакалавър по специалността логопедия или приравнени са на завършена степен магистър по логопедия (заварено положение) или имат завършена степен магистър по логопедия с предходна медицинска или хуманитарна специалност и 5 години непрекъснат от друга заемана длъжност стаж по специалността и са официално регистрирани като самоосигуряващи се лица или работят в частно заведение в сферата на услугите на длъжност логопед.

- собственици или управители на частно заведение в сферата на услугите в направление Логопедия

         Асоциирани членове в Сдружението могат да бъдат:

- Студенти по логопедия, до завършване на образователна степен „бакалавър “

- Специалисти логопеди до достигане на изискванията за редовно членство

Имайте предвид, че асоциираното членство Ви дава възможност да участвате във всички избрани от Вас работни групи и дискусии, като до прехвърлянето Ви като редовен член имате право на присъствие на Общо събрание, без право на глас. Таксата за асоциираните членове е на половина от тази на редовните.

Допълнителна информация за Сдружението и изпълнението на първите му задачи ще може да намерите на нашата страница във Фейсбук: Сдружение Частно практикуващи логопеди.

В момента изграждаме и интернет сайт.  Можете да ни пишете на имейл адрес  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Free business joomla templates