Обучение на тема: "Наблюдение, идентифициране и подкрепа на децата с дислексия и диспраксия"

learningInfinity-2На 17 октомври 2015 г. (събота) Център за приобщаващо образование организира еднодневно обучение на тема: "Наблюдение, идентифициране и подкрепа на децата с дислексия и диспраксия". Обучението е предназначено за общообразователни учители, специалисти и родители. Обучител ще бъде д-р Памела Депонио.   
 
Д-р Памела Депонио започва кариерата си като общообразователен, а след това като ресурсен учител. Дълги години д-р Депонио преподава в Moray House School of Education към University of Edinburgh и е ръководител на програмата по "Подкрепящо обучение". Автор е на много книги и статии, свързани с идентифицирането и подкрепата на обучителните трудности на децата в училищна възраст, една от които ще бъде достъпна и за българските читатели от следващия месец. Памела е дългогодишен партньор на Център за приобщаващо образование в различни проекти и инициативи. 
 

Обучението ще се проведе от 9:30 ч. до 17​:00 ч. в залата на офиса на Център за приобщаващо образование на бул. "Васил​ Левски" 114, ет. 1. 

За повече информация :http://priobshti.se

Free business joomla templates