Уебинар "Ранно детско развитие – стъпка по стъпка"

bigstock-Children-Playing-With-Blocks-44944720Студио Уебинария организира на 6-ти октомври 2015г. от 15:30 ч. уебинар посветен на ранното детско развитие. 

Ранното детство е един изключително динамичен период на съзряване и развитие на основополагащи функции и умения, които ще оказват влияние върху детската личност, здраве и поведение, и възможности за пълноценна реализация на по-късен етап от живота. 

В този уебинар ще ви представя  основните  етапи на ранното детско развитие, ще обсъдим какви са възможностите за въздействие от страна на родителите и как да оптимизирате заниманията и средата на вашето дете, така че то да расте здраво, щастливо, уверено и успешно.

 

Водещ на уебинара ще бъде Ивелина Александров-Ива.  Тя е логопед с дългогодишен опит в превенцията и терапията на езикови и говорни нарушения. Възпитаник е на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, а в момента специализира  в областта „Ранно детско развитие“. Собственик и ръководител на специализираните детски логопедични кабинети „Логопедика“ /www.logopedika.eu/.

Бъдете онлайн и научете повече. Регистрацията и участието са безплатни. Вижте повече на www.webinaria.bg

Free business joomla templates