Започна регистрацията на специалисти за участие в кампанията за безплатна консултация с логопед 2019г.

logopediabg-kauza-fbПрез изминалата 2018-та година, в периода 5-11 март, Логопедия.БГ организира седмица за безплатни консултации с логопед в цялата страна.

В кампанията се включиха

44 ЛОГОПЕДА от 17 ГРАДА

Нашата цел беше да осигурим достъп до консултация с изявени специалисти и да популяризираме работата на езиково-говорните терапевти в България.
Логопедите, които се включиха, работиха изключително на доброволен принцип водени от любовта към всяко дете.

Кампанията се радва на изключителен интерес от страна на родителите и показа ясно колко ограничени са българските деца по отношение на достъпа си до квалифицирана логопедична помощ.

Второто издание на кампанията ще се проведе под насловa "Логопед с добро сърце" в периода 4-10 март 2019г.

Ако желаете да се включите в кампанията за безплатни консултации с логопед - можете да се регистрирате тук:  https://kauza.logopedia.bg/

! Регистрацията е само за логопеди!

След попълване и изпращане на регистрационната форма, администраторите ще публикуват информацията за вас на страницата и тя ще бъде видима за родителите.

Всеки един от регистрираните логопеди избира сам на кои дати в периода 4-10 март 2019г. има възможност да отдели от времето си за безплатни консултации. Родителите ще се свързват директно с вас - затова проверете дали информацията в регистрационната форма е попълнена правилно.

РЕГИСТРАЦИЯТА НА СПЕЦИАЛИСТИ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕНА НА 22.02.2019Г.!

С цел по-добра информираност и подаване на информация към медийни партньори ви молим да се регистрирате за участие възможно най-рано.

Специално за кампанията през 2019г. създадохме страница за по-лесна връзка между специалистите и родителите и плакат, фейсбук корица и профилна снимка за тези от вас, който желаят да участват в разпространението на информацията за кампанията.

Ако желаете да се включите като съорганизатор за общото събитие, което ще публикуваме на страницата на Логопедия.БГ във Фейсбук - изпратете ни съобщение с линк към вашата страница в социалната мрежа.

Искрено се надяваме, че и през тази година ще бъдем заедно в кампанията за по-висока информираност за работата на логопедите и за нейната изключителна важност.

Благодарим ви!

За допълнителни въпроси и уточнения можете да използвате Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да ни напишете съобщение директно във Фейсбук.

С много любов и признателност,
Логопедия.БГ

Free business joomla templates